Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Pravilnik o uslovima za pošiljke za koje nije potrebno rešenje za uvoz i tranzit


Pravilnik o uslovima za pošiljke za koje nije potrebno rešenje za uvoz i tranzit („Službeni glasnik RS“,  broj: 39/2019 objavljen 6. juna 2019. godine) može se preuzeti ovde.

Pravilnik o izmeni pravilnika o maksimalno dozvolјenim količinama ostataka sredstava za zaštitu bilјa u hrani i hrani za životinje


Objavljen je Pravilnik o izmeni pravilnika o maksimalno dozvoljenim količinama ostatka sredstava za zaštitu bilja u hrani i hrani za životinje koji možete preuzeti ovde.

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Javni poziv za upis u registar ovlašćenih obeleživača


Ministarstvo polјoprivrede i zaštite životne sredine objavlјuje javni poziv za upis u Registar ovlašćenih obeleživača. Opširnije...

Obeležavanje, registracija i praćenje kretanja goveda - Najčešće postavlјana pitanja


Uprava za veterinu je pripremila odgovore na najčešće postavlјana pitanja iz oblasti Obeležavanja, registracije i praćenja kretanja goveda koje možete pogledati i preuzeti OVDE.

Početna Organizacija Odeljenje za dobrobit životinja i veterinarsku delatnost

Sve vrste podnesaka koji su propisani članom 54. Zakona o opštem upravnom postupku ( „ Sl.list SRJ “ br. 33/97 i 31/01 i „ Sl.glasnik RS“ br. 30/2010) podnose se isklјučivo u pismenoj formi preko pisarnice Uprave za zajedničke poslove republičkih organa, svakog radnog dana u toku radnog vremena u periodu od 7,30-15,30 časova a u skladu sa članom 55 pomenutog zakona.

Izdavanje rešenja i ostalih pravnih akata, u skladu sa članom 71. Zakona o opštem upravnom postupku ( „ Sl.list SRJ “ br. 33/97 i 31/01 i „ Sl.glasnik RS “ br. 30/2010) vrši se poštom ili preko službenog lica.

Prijem stranaka će se vršiti u zakazano vreme nakon prethodne najave na telefone: 011/2604-979 i 011/311-75-38

Sva Uputstva o postupcima prilikom registracije veterinarskih subjekata možete pogledati OVDE.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional