Pravilnik o izmeni pravilnika o maksimalno dozvolјenim količinama ostataka sredstava za zaštitu bilјa u hrani i hrani za životinje


Objavljen je Pravilnik o izmeni pravilnika o maksimalno dozvoljenim količinama ostatka sredstava za zaštitu bilja u hrani i hrani za životinje koji možete preuzeti ovde.

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Javni poziv za upis u registar ovlašćenih obeleživača


Ministarstvo polјoprivrede i zaštite životne sredine objavlјuje javni poziv za upis u Registar ovlašćenih obeleživača. Opširnije...

Obeležavanje, registracija i praćenje kretanja goveda - Najčešće postavlјana pitanja


Uprava za veterinu je pripremila odgovore na najčešće postavlјana pitanja iz oblasti Obeležavanja, registracije i praćenja kretanja goveda koje možete pogledati i preuzeti OVDE.

Početna Vesti Vesti o događajima PRIRUČNIK ZA VETERINARE O AFRIČKOJ KUGI SVINJA

PRIRUČNIK ZA VETERINARE O AFRIČKOJ KUGI SVINJA

U skladu sa epizootiološkom situacijom u širem regionu, u cilјu obezbeđivanja stručnih informacija za sve subjekte koji su zaduženi za prevenciju i kontrolu zaraznih bolesti, pripremlјen je Priručnik za veterinare o afričkoj kugi svinja, kako bi se unapredio aktivni i pasivni nadzor zdravstvenog stanja kod svinja u Republici Srbiji.

Pozivamo sve veterinarske organizacije, veterinare i druga lica, da iskoriste svoja ovlašćenja i kontakte i da ga distribuiraju kako unutar svojih organizacija, tako i privatnih kontakata. Distribucija u elektronskoj i štampanoj formi su slobodni.

Priručnik za veterinare o afričkoj kugi svinja

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional