PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Pravilnik o uslovima za pošiljke za koje nije potrebno rešenje za uvoz i tranzit


Pravilnik o uslovima za pošiljke za koje nije potrebno rešenje za uvoz i tranzit („Službeni glasnik RS“,  broj: 39/2019 objavljen 6. juna 2019. godine) može se preuzeti ovde.

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Vesti Vesti o događajima 40. SEMINAR ZA INOVACIJE ZNANJA VETERINARA

40. SEMINAR ZA INOVACIJE ZNANJA VETERINARA

Na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu dana 22. februara 2019. godine otvoren je 40. Seminar za inovacije znanja veterinara. Svečanom otvaranju prisustvovala je Emina Milakara, v.d. direktora Uprave za veterinu i u uvodnom izlaganju predstavila aktivnosti Uprave za veterinu sprovedene u prethodnom periodu i najavila nove za naredni period.

Uprava za veterinu podržava organizovanje skupova koji imaju za cilј predstavlјanje novih tema, kao i obnovu postojećih i sticanje novih saznanja, te posebno razmenu iskustva sa kolegama.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional