Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Ел. пошта Штампа ПДФ

Пројекат “Подршка програму искорењивања и контроле класичне куге свиња и беснила у Републици Србији” добиo је признање у категорији социјалних и хуманитарних кампања на традиционалној додели годишњих награда које Удружење за тржишне комуникације Србије (УЕПС) додељује ауторима најбољих креативних радова. 

Целокупни пројекат имао je за циљ подизање свести грађана о заразним болестима и побољшање здравља животиња у Србији у складу са стандардима Европске уније. Током кампање, која је трајала протекле две године, јавност је информисана и едукована на дату тему путем штампаних промотивних материјала, ТВ и радио спота, анимираних филмова и предавања за децу, конференција, специјалних тренинга за новинаре.

Пројекат је спровело Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде - Управа за ветерину уз подршку Делегације Европске Уније у Србији, а кампања је финансирана преко ИПА пројекта.

У два наврата пројекат је представљен на Међународном сајму пољопривреде што је први пут да се информације о некој болести животиња преносе на такав начин.

Више информација о ККС и беснилу, као и све релевантне информације о Пројекту можете пронаћи на страници http://www.vet.minpolj.gov.rs/projekti.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional