Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Ел. пошта Штампа ПДФ

Обавештавамо ветеринарске организације и друге заинтересоване субјекте да је донета Одлука о избору правних лица која ће вршити послове по програму мера здравствене заштите животиња након спроведеног конкурса за период 2014-2016 године. Одлука је донета благовремено и упућена је у Службени Гласник Републике Србије који ће извршити њено објављивање у складу са сопственим могућностима и динамици објављивања других аката. Након објављивања, ветеринарске организације ће добити појединачне одлуке са упутством о правном леку.

Овим путем Министарство пољопривреде и Управа за ветерину жели да се захвали свим члановима Комисије за спровођење конкурса за уступање послова из Програма мера здравствене заштите животиња за период 2014-2016 коју је чинило преко 80 чланова, представника ветеринарских организација (које је одредила Ветеринарска комора Србије), научних и специјалистичких института, теренске ветеринарске инспекције и службеника Управе за ветерину.

Посебно се захваљујемо поткомисијама и тимовима за евалуацију за сваки управни округ, који су несебично, одговорно, стручно, објективно и професионално извршили увид у све приспеле понуде и на бази Критеријума за вредновање и начину бодовања пријава  правних лица и предузетника који учествују на конкурсу за уступање послова из програма мера за период 2014-2016. године извршили бодовање и сачинили предлог одлуке о додељивању послова за управни округ по правилу уз пуну сагласност унутар поткомисја и Комисије.

За поједине епизоотиолошке јединице расписаће се нови конкурс о чему ће бити донета посебна одлука.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional