Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима Штанд Пројекта „Програм контроле и искорењивања класичне куге свиња и беснила у Републици Србији“ посетили високи званичници Републике Србије, ЕУ и АП Војводине

Штанд Пројекта „Програм контроле и искорењивања класичне куге свиња и беснила у Републици Србији“ посетили високи званичници Републике Србије, ЕУ и АП Војводине

Email Штампа PDF

Нови Сад, 12. мај 2012. Пројекат „Подршка програму контроле искорењивања класичне куге свиња и беснила у Републици Србији“представљенјена овогодишњем Пољопривредном сајму у Новом Садуна посебном штандуу Мастер халиновосадског сајма, што је први пут да се на овакав начин представља програм контроле болести животиња.

Након свечаног отварања сајма, штанд Пројекта посетили су Министар пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде г. Душан Петровић, Шеф делегације ЕУ у Србији Венсан Дежер, Председник Извршног већа Војводине Бојан Пајтић, као и гости сајма, међу којима су били и Министар пољопривреде Аустрије г. Ники Берлакович и Министар пољопривреде Хрватске г. Тихомир Јаковина. Они су изразили задовољство презентацијом Пројекта на сајму као и резултатима које овај пројекат остварује и дали додатну подршку за наставак програма контроле и искорењивања ККС и беснила у Србији.

Представници Управе за ветерину ће, током сајамских дана, посетиоцима, али и представницима медија, давати инофрмације о Пројекту, досадашњим активностима, као и постигнутим резултатима у конторли и искорењивању класичне куге свиња и беснила. Такође, на штанду ће  бити доступни информативно-едукативни материјали намењени узгајивачима свиња и стручњацима из области ветерине.

 
 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional