Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима Појачане контроле производа животињског порекла

Појачане контроле производа животињског порекла

Ел. пошта Штампа ПДФ

Ветеринарска инспекција Управе за ветерину Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде ће у целом периоду одржавања 52. Драгачевског сабора трубача који се одржава у Гучи од 6. до 12. августа 2012. године, спроводити појачане контроле производа животињског порекла, у циљу спречавања пуштања у промет небезбедних намирница, односно у циљу здравствене безбедности посетилаца и учесника ове манифестације.

С обзиром да се очекује присуство великог броја посетилаца и промет значајних количина хране животињског порекла, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде апелује да се, у објектима који стављају у промет храну животињског порекла, узимајући у обзир високе температуре које погодују развоју бактерија и других микроорганизама у храни, поштују прописи који се односе на безбедност хране као и препоруке Управе за ветерину.

Апелујемо на све прометнике хране да обезбеде неопходне одговарајуће услове за складиштење, припрему и промет хране, уз обезбеђивање обавезног „хладног ланца“ како би се заштитило здравље свих потрошача и посетилаца Сабора.

Тагови: Догађаји

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional