Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима Обавештење у вези са Програмом мера здравствене заштите животиња за 2013. годину

Обавештење у вези са Програмом мера здравствене заштите животиња за 2013. годину

Ел. пошта Штампа ПДФ

Управа за ветерину, интезивно припрема текст Предлога правилника о програму мера здравствене заштите животиња за 2013 годину. По налогу в.д. директора Управе за ветерину, мр Ивана Соче текст предлога правилника о програму мера здравствене заштите животиња прослеђен је Научним и Специјалистичким ветеринарским институтима на дораду, с обзиром да су на основном тексту уочени одређени недостаци.

На састанку, одржаном дана 21. децембра 2012. године, на Факултету ветеринарске медицине в.д. директор је инсистирао  на  прецизном дефинисању права и обавеза свих учесника у активностима на спровођењу мера здравствене заштите животиња у Републици Србији, с обзиром да се ради о пословима који се финансирају из буџета Републике Србије. Том приликом је мр Иван Сочо истакао да су те активности од посебног јавног интереса речима: "Када смо према некој обавези почели да се односимо као према колачу, онда смо изгубили посебан друштвени интерес струке, а то је недопустиво".

Ветеринарска јавност ће у најскоријем временском периоду бити обавештена о коначном тексту Предлога правилника о програму мера здравствене заштите животиња.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional