Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима ОДЛУКА О ИЗБОРУ ПРАВНИХ ЛИЦА ПО ПОНОВЉЕНОМ КОНКУРСУ ЗА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНА КРАГУЈЕВАЦ, СУРДУЛИЦА, ЋУПРИЈА И ПРОКУПЉЕ

ОДЛУКА О ИЗБОРУ ПРАВНИХ ЛИЦА ПО ПОНОВЉЕНОМ КОНКУРСУ ЗА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНА КРАГУЈЕВАЦ, СУРДУЛИЦА, ЋУПРИЈА И ПРОКУПЉЕ

Ел. пошта Штампа ПДФ

ОДЛУКУ О ИЗБОРУ ПРАВНИХ ЛИЦА по поновљеном конкурсу за територије општина Крагујевац, Сурдулица, Ћуприја и Прокупље је прослеђена на објављивање Службеном гласнику Републике Србије ради објављивања. Појединачне одлуке о избору ветеринарских субјеката су послате учесницима конкурса. У складу са Законом, по истеку предвиђеног рока за приговоре приступиће ће потписивању Уговора са ветеринарским субјектима који су изабрани путем конкурса.

Овим путем обавештавамо све заинтересоване ветеринарске субјекте да прате Службене гласнике Републике Србије у наредном периоду ради благовременог информисања.

Управа за ветерину ће по објављивању Одлуке о избору правних лица у службеном гласнику Републике Србије посебно информисати путем овог сајта ветеринарску јавност.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional