Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Због новонастале ситуације на ГП Хоргош, пошиљке које подлежу ветеринарско-санитарној контроли граничне ветеринарске инспекције могу се преусмерити на остале граничне прелазе на којима постоји организована ветеринарско-санитарна контрола.

За пошиљке које нису у могућности да несметано обаве прекогранични промет и ветеринарско-санитарну контролу преко граничног прелаза који је наведен у Решењу којим се утврђује да не постоје ветеринарско-санитарне сметње за увоз неће бити у обавези да поднесу захтев за измену и допуна у делу важећег Решења који се односи на граничне ветеринарске станице (прелазе) које су наведене у важећем Решењу.

Гранична ветеринарска инспекција је дужна да води посебну евиденцију о приспелим пошиљкама које су преусмерене са прелаза на којима није било могуће обавити ветеринарско-санитарну контролу и на недељном нивоу обавесте Управу за ветерину о врсти, количини робе која се увози и броју Решења којим се утврђује да не постоје ветеринарско-санитарне сметње за увоз.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional