Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима СВИ ОБЈЕКТИ РЕГИСТРОВАНИ ЗА ИЗВОЗ У РУСКУ ФЕДЕРАЦИЈУ НЕСМЕТАНО ИЗВОЗЕ СВОЈЕ ПРОИЗВОДЕ

СВИ ОБЈЕКТИ РЕГИСТРОВАНИ ЗА ИЗВОЗ У РУСКУ ФЕДЕРАЦИЈУ НЕСМЕТАНО ИЗВОЗЕ СВОЈЕ ПРОИЗВОДЕ

Руска Федерална служба за ветерину и фитосанитарни надзор (Россељхознадзор) обавестила је 1. априла 2016. године, Управу за ветерину Министарства пољопривреде и заштите животне средине да су још два објекта стављена на листу за извоз својих производа у Руску Федерацију.

Подсетимо, почетком ове године у посети Србији била је висока делегација Руске Федерације и том приликом похваљено је ангажовање Управе за ветерину Републике Србије када је реч о усклађености српских објеката са ветеринарско-санитарним нормама Евроазијског економског савеза и Руске Федерације.

Потврда поверења Руске Федерације у систем службених контрола и надзора Управе за ветерину Републике Србије и стављању објеката на листу извозних објеката за Руску Федерацију и Царински Савез, резултат је добре сарадње две институције, чиме је омогућен извоз производа од млека и меса још два српска предузећа – „Kuč-Company“ и „Аgro-papuk.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional