Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима КОНКУРС ЗА УСТУПАЊЕ ПОСЛОВА ИЗ ПРОГРАМА МЕРА ЗА ПЕРИОД 2017–2019. ГОДИНЕ

КОНКУРС ЗА УСТУПАЊЕ ПОСЛОВА ИЗ ПРОГРАМА МЕРА ЗА ПЕРИОД 2017–2019. ГОДИНЕ

Дана 18. јануара 2017. године објављен је Конкурс за уступање послова из Програма мера за период 2017–2019. год. у Службеном гласнику број: 3/2017. Од дана објављивања ветеринарске станице и клинике могу, у складу са огласом конкурса, да достављају тражену документацију ради остваривања права конкурисања за доделу терена за спровођење послова по Програму мера здравствене заштите животиња за 2017–2019. годину. Конкурс је отворен 15 радних дана, почев од наредног дана од дана објављивања Конкурса у Службеном гласнику РС.

Конкурс за уступање послова из програма мера за период 2017–2019. годинe
Одлука о критеријумима за вредновање и начину бодовања пријава ветеринарских станица и клиника које учествују на конкурсу за уступање послова из програма мера за период 2017-2019. године
Формулар пријаве за јавни конкурс за доделу терена по програму мера здравствене заштите животиња за период 2017-2019. године
Образац изјаве о испуњавању услова

Управа зе ветерину у складу са објављеним Јавним конкурсом за уступање послова из Програма мера здравствене заштите животиња за период 2017-2019. година и Одлуке о утврђивању критеријума за вредновање и начину бодовања пријава ветеринарских станица и ветеринарских клиника које учествују на конкурсу, објављује статистичке податке о броју животиња у РС за период од 01. 01. 2016.године до 08. 02. 2017 године, који ће бити коришћени у поступку бодовања.

Говеда Овце и козе Свиње

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional