ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Вести Вести о догађајима ПРАВИЛНИК О МАЛИМ КОЛИЧИНАМА ПРИМАРНИХ ПРОИЗВОДА КОЈЕ СЛУЖЕ ЗА СНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА, ПОДРУЧЈУ ЗА ОБАВЉАЊЕ ТИХ ДЕЛАТНОСТИ КАО И ОДСТУПАЊА КОЈА СЕ ОДНОСЕ НА МАЛЕ СУБЈЕКТЕ У ПОСЛОВАЊУ ХРАНОМ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА

ПРАВИЛНИК О МАЛИМ КОЛИЧИНАМА ПРИМАРНИХ ПРОИЗВОДА КОЈЕ СЛУЖЕ ЗА СНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА, ПОДРУЧЈУ ЗА ОБАВЉАЊЕ ТИХ ДЕЛАТНОСТИ КАО И ОДСТУПАЊА КОЈА СЕ ОДНОСЕ НА МАЛЕ СУБЈЕКТЕ У ПОСЛОВАЊУ ХРАНОМ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА

У „Службеном гласнику“ РС, број: 111 од 11. децембра 2017. године, објављен је Правилник о малим количинама примарних производа које служе за снабдевање потрошача, подручју за обављање тих делатности као и одступања која се односе на мале субјекте у пословању храном животињског порекла, који можете преузети овде.

Водич за клање малих количина живина и лагоморфа на газдинству овде.

Водич за производњу и прераду меса малог капацитета и производњу традиционалних производа од меса овде.

Општи модел плана HACCP за клање свиња у објектима малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за клање живине у објектима малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за клање говеда у објектима малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за производњу традиционалних ферментисаних сувих кобасица у објектима за прераду меса малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за производњу традиционалних сувомеснатих производа у објектима за прераду меса малог капацитета овде.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ПРОЦЕДУРА ЗА УПИС У РЕГИСТАР ПРОИЗВОЂАЧА МАЛИХ КОЛИЧИНА ПРИМАРНИХ ПРОИЗВОДА

01-Објекти: мали произвођачи - примарни производи  овде.

ОБРАЗАЦ 1 - ПРИМАРНИ ПРОИЗВОДИ  овде.

02-Објекти: мали произвођачи - прерада меса на газдинству  овде.

ОБРАЗАЦ 2- ПРЕРАДА МЕСА НА ГАЗДИНСТВУ овде.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ПРОЦЕДУРА ЗА УПИС У РЕГИСТАР ОДОБРЕНИХ ОБЈЕКАТА МАЛИХ СУБЈЕКАТА ЗА КЛАЊЕ И ПРЕРАДУ ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА

03-Објекти за клање производњу производа  животињског порекла  овде.

ОБРАЗАЦ 3- КЛАЊЕ ЖИВИНЕ И ЛАГОМОРФА  овде.

ОБРАЗАЦ 4- МАЛА ПРЕРАДА МЕСА овде.

ОБРАЗАЦ 5-  МАЛА КЛАНИЦА  овде.

ОБРАЗАЦ 6- МАЛА МЛЕКАРА  овде.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional