Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима ПРАВИЛНИК О МАЛИМ КОЛИЧИНАМА ПРИМАРНИХ ПРОИЗВОДА КОЈЕ СЛУЖЕ ЗА СНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА, ПОДРУЧЈУ ЗА ОБАВЉАЊЕ ТИХ ДЕЛАТНОСТИ КАО И ОДСТУПАЊА КОЈА СЕ ОДНОСЕ НА МАЛЕ СУБЈЕКТЕ У ПОСЛОВАЊУ ХРАНОМ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА

ПРАВИЛНИК О МАЛИМ КОЛИЧИНАМА ПРИМАРНИХ ПРОИЗВОДА КОЈЕ СЛУЖЕ ЗА СНАБДЕВАЊЕ ПОТРОШАЧА, ПОДРУЧЈУ ЗА ОБАВЉАЊЕ ТИХ ДЕЛАТНОСТИ КАО И ОДСТУПАЊА КОЈА СЕ ОДНОСЕ НА МАЛЕ СУБЈЕКТЕ У ПОСЛОВАЊУ ХРАНОМ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА

У „Службеном гласнику“ РС, број: 111 од 11. децембра 2017. године, објављен је Правилник о малим количинама примарних производа које служе за снабдевање потрошача, подручју за обављање тих делатности као и одступања која се односе на мале субјекте у пословању храном животињског порекла, који можете преузети овде.

Водич за клање малих количина живина и лагоморфа на газдинству овде.

Водич за производњу и прераду меса малог капацитета и производњу традиционалних производа од меса овде.

Општи модел плана HACCP за клање свиња у објектима малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за клање живине у објектима малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за клање говеда у објектима малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за производњу традиционалних ферментисаних сувих кобасица у објектима за прераду меса малог капацитета овде.

Општи модел плана HACCP за производњу традиционалних сувомеснатих производа у објектима за прераду меса малог капацитета овде.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ПРОЦЕДУРА ЗА УПИС У РЕГИСТАР ПРОИЗВОЂАЧА МАЛИХ КОЛИЧИНА ПРИМАРНИХ ПРОИЗВОДА

01-Објекти: мали произвођачи - примарни производи  овде.

ОБРАЗАЦ 1 - ПРИМАРНИ ПРОИЗВОДИ  овде.

02-Објекти: мали произвођачи - прерада меса на газдинству  овде.

ОБРАЗАЦ 2- ПРЕРАДА МЕСА НА ГАЗДИНСТВУ овде.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ПРОЦЕДУРА ЗА УПИС У РЕГИСТАР ОДОБРЕНИХ ОБЈЕКАТА МАЛИХ СУБЈЕКАТА ЗА КЛАЊЕ И ПРЕРАДУ ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА

03-Објекти за клање производњу производа  животињског порекла  овде.

ОБРАЗАЦ 3- КЛАЊЕ ЖИВИНЕ И ЛАГОМОРФА  овде.

ОБРАЗАЦ 4- МАЛА ПРЕРАДА МЕСА овде.

ОБРАЗАЦ 5-  МАЛА КЛАНИЦА  овде.

ОБРАЗАЦ 6- МАЛА МЛЕКАРА  овде.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Догађаји

 

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional