Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

Почетна Вести Вести о догађајима РЕЗУЛТАТИ ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ПРОМЕТА ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА ПОРЕКЛОМ ИЗ МАЂАРСКЕ

РЕЗУЛТАТИ ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ПРОМЕТА ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА ПОРЕКЛОМ ИЗ МАЂАРСКЕ

У оквиру мера које се у Републици Србији спроводе ради спречавања појаве заразне болести "Афричка куга свиња", а које се односе на храну животињског порекла која потиче из Републике Мађарске, ветеринарски инспектори Севернобачког Управног Округа су у периоду 07-13.05.2018. године, а у сарадњи са службеницима Одељења за сузбијање привредног криминала, запленили 937,6 килограма хране и хране за животиње из нелегалног промета.

У истом периоду је на царинским прелазима, од стране царинских органа, заплењено 103 килограма хране животињског порекла.

У току заједничке акције ветеринарске инспекције и инспектора привредног криминала у Средњебанатском Управном Округу - ПУ Зрењанин, која је спроведена у периоду 07-13.05.2018. године, заплењено је 58,6 килограма хране животињског порекла из нелегалног промета, која потиче из Републике Мађарске.

Сва заплењена храна је упућена на нешкодљиво уклањање у овлашћене институције 15.05.2018. године.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional