lessphp fatal error: load error: failed to find /home-host/vetmin/public_html/projekti/itcm/wp-content/themes/theme49547/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home-host/vetmin/public_html/projekti/itcm/wp-content/themes/theme49547/style.less Пројекат | ITCM

Пројекат

Ко смо ми?

НАДЗОР БЕЗБЕДНОСТИ ХРАНЕ

Пројекат изградње информационог система за безбедност хране, који финансира Европска унија, помаже Министарству пољопривреде и заштите животне средине да унапреди своје постојеће ИТ системе у Управи за ветерину, Управи за заштиту биља и сектору Пољопривредне инспекције, тако што развија интегрисани систем управљања подацима, дизајниран по најнапреднијим стандардима информационе технологије.

Циљ је да се искористе све предности напредне технологије и креира систем за превентивно деловање и потпунију контролу безбедности хране, у складу са стандардима Европске уније.

Пројекат омогућава брже и лакше прикупљање, анализу и даљу дистрибуцију података, непосреднију контролу и географско повезивање података, напредан систем анализе ризика, правовремено извештавање и алармирање.

Питања и одговори

КАКО ОВАЈ СИСТЕМ ПОМАЖЕ

У припреми...

Предности

  • 1 Уштеда временаНови информациони систем ће убрзати административне процедуре и омогућити бржи приступ информацијама.
  • 2 Контрола податакаСвеобухватан и непосредан увид у податке на централном и регионалном нивоу обезбедиће праћење свих информација које су у вези са производњом и дистрибуцијом хране, што ће надлежним службама омогућити правовремено реаговање.
  • 3 ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИСавремени интегрисани информациони систем за надзор ланца исхране људи и животиња усклађен је са највишим стандардима Европске уније.