OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Ruska Federalna služba za veterinu i fitosanitarni nadzor (Rosseljhoznadzor) obavestila je 1. aprila 2016. godine, Upravu za veterinu Ministarstva polјoprivrede i zaštite životne sredine da su još dva objekta stavlјena na listu za izvoz svojih proizvoda u Rusku Federaciju.

Podsetimo, početkom ove godine u poseti Srbiji bila je visoka delegacija Ruske Federacije i tom prilikom pohvalјeno je angažovanje Uprave za veterinu Republike Srbije kada je reč o usklađenosti srpskih objekata sa veterinarsko-sanitarnim normama Evroazijskog ekonomskog saveza i Ruske Federacije.

Potvrda poverenja Ruske Federacije u sistem službenih kontrola i nadzora Uprave za veterinu Republike Srbije i stavlјanju objekata na listu izvoznih objekata za Rusku Federaciju i Carinski Savez, rezultat je dobre saradnje dve institucije, čime je omogućen izvoz proizvoda od mleka i mesa još dva srpska preduzeća – „Kuč-Company“ и „Аgro-papuk.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional