OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna INSTRUKCIJE / INFORMACIJE

Instrukcija o načinu izdavanja međunarodnih veterinarskih potvrda (sertifikata) za izvoz pošiljaka u zemlje evropske unije u sistemu elektronske sertifikacije (TRACES)

Instrukcija o izdavanju međunarodnih veterinarskih potvrda (sertifikat) za izvozne pošiljke životinja, proizvoda životinjskog porekla, hrane životinjskog porekla i hrane za životinje

Instrukcija kojom se utvrđuje zdravstveni, opšti i posebni higijenski zahtevi, organizacija službene kontrole u objektima odobrenim za izvoz ribe i proizvoda ribolova i proizvodnja bezbedne hrane za izvoz na tržište Evropske Unije

Instrukcija o načinu popunjavanja obrasca veterinarskog uverenja (sertifikata) mleko-HTB i mleko-HTC za izvoz mleka i proizvoda od mleka u Evropsku Uniju

Instrukcija o načinu postupanja nadležnog veterinarskog inspektora prilikom uvoza pošiljaka mešovite hrane za životinje i komponenti za pripremu hrane za životinje koja u svom sastavu ne sadrže sirovine ili proizvode životinjskog porekla

Instrukcija o postupku odobravanja i prijavljivanja objekata za izvoz na teritoriju Carinskog saveza (Ruske Federacije, Republike Belorusije i Republike Kazahstan)

Prevod - 2007/777/EC

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional