OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Organizacija Veterinarska inspekcija KONTROLA BEZBEDNOSTI HRANE NA TC DIVČIBARE

KONTROLA BEZBEDNOSTI HRANE NA TC DIVČIBARE

Veterinarski inspektori Kolubarskog i Raškog okruga su u periodu od 10-12.02.2016. godine sproveli dve akcijske kontrole u cilju suzbijanja nedozvoljene proizvodnje i prometa hrane životinjskog porekla .

U kontroli prometa hrane životinjskog porekla na TC Divčibare, izvršeno je 9 službenih kontrola ugostiteljskih objekata od kojih su u 5 utvrđene nepravilnosti - povučeno iz prometa 229 kg. mesa / poluproizvoda / proizvoda od mesa i 302 kg. sira i kajmaka.

U kontroli prometa hrane životinjskog porekla u Novom Pazaru, izvršeno je 5 službenih kontrola mesarskih radnji i 1 maloprodajnog objekta. U svim objektima je zatečena hrana bez dokaza o poreklu i propisane deklaracije. Povučeno iz prometa 221 kg. mesa, 55 kg. proizvoda od mleka, 15 kg. meda i 180 kokošijih jaja.

Sve količine hrane koje su povučene iz prometa su predate na neškodljivo uklanjanje ovlašćenoj organizaciji.

 

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional