OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Poziv za medije

El. pošta Štampa PDF

Program kontrole i iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji

 

PRVA NACIONALNA KONFERENCIJA

 

Beograd, 21. mart 2012.

Koje su prednosti i dobrobiti koje će građani Srbije imati od dobro i efikasno sprovedenih mera iz programa kontrole i iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila, kao i dostizanje standarda Evropske unije kada je u pitanju briga o zdravlju životinja i ljudi, neke su od tema o kojima će biti reči na Prvoj nacionalnoj konferenciji u okviru  Projekta „Podrška programu kontrole iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji“.

Pozivamo vas da prisustvujete konferenciji za novinare, koja će biti održana neposredno pre početka Prve nacionalne konferencije u

 

utorak, 27. marta 2012. godine

u 12 sati

u hotelu Holiday Inn (sala na prvom spratu)

(Španskih boraca 74, Novi Beograd)

 

Prisutnim gostima obratiće se:

 

·         g. Dušan Petrović, Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede u vladi Republike Srbije

·         g. Vensan Dežer, šef delegacije Evropske unije u Srbiji

·         g. Zoran Mićović, direktor Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede 

 

Po završetku konferencije predviđeno je i vreme za izjave govornika, a novinari koji su zainteresovani mogu da prate i predavanja u okviru Prve nacionalne konferencije.

Program kontrole i iskorenjivanja besnila divljih životinja više decenija unazad finansira se iz budžeta Republike Srbije, a od 2010. godine pokrenut je projekat iskorenjivanja besnila divljih životinja putem oralne vakcinacije, koji finansijski podržava Evropska unija.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional