OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Vesti Vesti o događajima Štand Projekta „Program kontrole i iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji“ posetili visoki zvaničnici Republike Srbije, EU i AP Vojvodine

Štand Projekta „Program kontrole i iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji“ posetili visoki zvaničnici Republike Srbije, EU i AP Vojvodine

Email Štampa PDF

Novi Sad, 12. maj 2012.Projekat „Podrška programu kontrole iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji“predstavljenjena ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Saduna posebnom štanduu Master halinovosadskog sajma, što je prvi put da se na ovakav način predstavlja program kontrole bolesti životinja.

Nakon svečanog otvaranja sajma, štand Projekta posetili su Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede g. Dušan Petrović, Šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer, Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić, kao i gosti sajma, među kojima su bili i Ministar poljoprivrede Austrije g. Niki Berlakovič i Ministar poljoprivrede Hrvatske g. Tihomir Jakovina. Oni su izrazili zadovoljstvo prezentacijom Projekta na sajmu kao i rezultatima koje ovaj projekat ostvaruje i dali dodatnu podršku za nastavak programa kontrole i iskorenjivanja KKS i besnila u Srbiji.

Predstavnici Uprave za veterinu će, tokom sajamskih dana, posetiocima, ali i predstavnicima medija, davati inofrmacije o Projektu, dosadašnjim aktivnostima, kao i postignutim rezultatima u kontorli i iskorenjivanju klasične kuge svinja i besnila. Takođe, na štandu će  biti dostupni informativno-edukativni materijali namenjeni uzgajivačima svinja i stručnjacima iz oblasti veterine.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional