OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Vesti Vesti o događajima Pojačane kontrole proizvoda životinjskog porekla

Pojačane kontrole proizvoda životinjskog porekla

El. pošta Štampa PDF

Veterinarska inspekcija Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će u celom periodu održavanja 52. Dragačevskog sabora trubača koji se održava u Guči od 6. do 12. avgusta 2012. godine, sprovoditi pojačane kontrole proizvoda životinjskog porekla, u cilju sprečavanja puštanja u promet nebezbednih namirnica, odnosno u cilju zdravstvene bezbednosti posetilaca i učesnika ove manifestacije.

S obzirom da se očekuje prisustvo velikog broja posetilaca i promet značajnih količina hrane životinjskog porekla, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede apeluje da se, u objektima koji stavljaju u promet hranu životinjskog porekla, uzimajući u obzir visoke temperature koje pogoduju razvoju bakterija i drugih mikroorganizama u hrani, poštuju propisi koji se odnose na bezbednost hrane kao i preporuke Uprave za veterinu.

Apelujemo na sve prometnike hrane da obezbede neophodne odgovarajuće uslove za skladištenje, pripremu i promet hrane, uz obezbeđivanje obaveznog „hladnog lanca“ kako bi se zaštitilo zdravlje svih potrošača i posetilaca Sabora. 

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional