OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Vesti Vesti o događajima Poseta delegacije države Izrael Upravi za veterinu

Poseta delegacije države Izrael Upravi za veterinu

El. pošta Štampa PDF

Predstavnici Veterinarskog servisa države Izrael, sastali su se dana 13. novembra 2012. godine sa predstavnicima Uprave za veterinu, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Tokom sastanka predstavljeni su koraci, koje je Uprava za veterinu učinila u cilju razvoja veterinarske službe, kao i trenutno stanje veterinarskog sistema u Republici Srbiji.

Na zajedničkom sastanaku prisutnih predstavnika Uprave za veterinu i predstavnika delegacije države Izrael, razmatrane su aktuelne teme iz oblasti veterinarske politike, buduće ekonomske saradnje i mogućnost izvoza živih životinja u Izrael.

Tokom posete Republici Srbiji, delegacija države Izrael je obišla određeni broj farmi, na kojima se drže i uzgajaju mali preživari, ovce, radi procene uslova držanja životinja, kontrole zdravstvenog stanja i kontrole rezidua i mogućnosti izvoza jagnjadi u Izrael.

Uprava za veterinu u narednom periodu očekuje pozitivno mišljenje Veterinarskog servisa Izraela po pitanju izvoza živih jagnjadi.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional