OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Vesti Vesti o događajima Projekat „Program kontrole i iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji“ na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Projekat „Program kontrole i iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji“ na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

El. pošta Štampa PDF

Projekat „Podrška programu kontrole iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Republici Srbiji“ i ove godine će biti predstavljen na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 18. do 24. maja. U okviru posebno pripremljenog štanda, u Master hali pored štanda Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, predstavnici Uprave za veterinu će posetioce upoznavati sa najaktuelnijim informacijama u vezi sa iskorenjivanjem klasične kuge svinja i besnila. Pored ovog projekta, na štandu će tokom sajamskih dana biti predstavljeni i drugi projekti iz oblasti poljoprivdede koji se u Srbiji sprovode uz podršku Evropske unije.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional