OBAVEŠTENЈE U VEZI SA PODNOŠENЈEM ZAHTEVA UPRAVI ZA VETERINU


Obaveštavamo vas da počev od 18.05.2020. godine podnošenja zahteva Upravi za veterinu će se isključivo vršiti putem pošte ili podnošenjem zahteva na pisarnici Uprava za zajedničke poslove republičkih organa,Vlada Republike Srbije, Omladinskih brigada br.1 Novi Beograd, elektronsko podnošenje zahteva prestaje na osnovu prestanka važenja vandrednog stanja u Republici Srbiji.

PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINEPrestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Vesti Vesti o događajima STRUČNA PREDAVANJA ZA FARMERE

STRUČNA PREDAVANJA ZA FARMERE

Uprava za veterinu, Uprava za zaštitu bilјa i polјoprivredna inspekcija Ministarstva polјoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa polјoprivrednim stručnim službama organizuju stručna predavanja na temu bezbedne ishrane za životinje, odnosno bezbednog skladištenja hrane i preduzimanja mera za sprečavanje moguće pojave mikotoksina. Planirano je da se ova predavanja održe širom Srbije o čemu će svi zainteresovani biti blagovremeno informisani i pozvani.

Cilј predavanja je da se, pre svega uzgajivači mlečnih grla, informišu o značaju preduzimanja svih preventivnih mera u cilјu sprečavanja moguće pojave mikotoksina u hrani za životinje i proizvodima životinjskog porekla.

Pred velikim brojem proizvođača, farmera, stručnjaka i uz prisustvo medija održani su stručni skupovi u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu.

Uprava za veterinu pripremila je i informaciju držaocima životinja sa preporukama, koja se u vidu flajera deli prisutnima na predavanjima kao i preko veterinarskih stanica i polјoprivrednih stručnih službi a zainteresovani je mogu preuzeti i sa sajta Uprave za veterinu.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Program mera 2014

Informacije od javnog znacaja

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional