ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОДНОШЕЊЕМ ЗАХТЕВА УПРАВИ ЗА ВЕТЕРИНУ


Обавештавамо вас да почев од 18.05.2020. године подношења захтева Управи за ветерину ће се вршити путем поште или подношењем захтева на писарници Управа за заједничке послове републичких органа,Влада Републике Србије, Омладинских бригада бр.1 Нови Београд, електронско подношење захтева престаје на основу престанка важења вандредног стања у Републици Србији.

ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Ел. пошта Штампа ПДФ

Пројекат “Подршка програму искорењивања и контроле класичне куге свиња и беснила у Републици Србији” добиo је признање у категорији социјалних и хуманитарних кампања на традиционалној додели годишњих награда које Удружење за тржишне комуникације Србије (УЕПС) додељује ауторима најбољих креативних радова. 

Целокупни пројекат имао je за циљ подизање свести грађана о заразним болестима и побољшање здравља животиња у Србији у складу са стандардима Европске уније. Током кампање, која је трајала протекле две године, јавност је информисана и едукована на дату тему путем штампаних промотивних материјала, ТВ и радио спота, анимираних филмова и предавања за децу, конференција, специјалних тренинга за новинаре.

Пројекат је спровело Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде - Управа за ветерину уз подршку Делегације Европске Уније у Србији, а кампања је финансирана преко ИПА пројекта.

У два наврата пројекат је представљен на Међународном сајму пољопривреде што је први пут да се информације о некој болести животиња преносе на такав начин.

Више информација о ККС и беснилу, као и све релевантне информације о Пројекту можете пронаћи на страници http://www.vet.minpolj.gov.rs/projekti.

 

RASFF

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional