ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОДНОШЕЊЕМ ЗАХТЕВА УПРАВИ ЗА ВЕТЕРИНУ


Обавештавамо вас да почев од 18.05.2020. године подношења захтева Управи за ветерину ће се вршити путем поште или подношењем захтева на писарници Управа за заједничке послове републичких органа,Влада Републике Србије, Омладинских бригада бр.1 Нови Београд, електронско подношење захтева престаје на основу престанка важења вандредног стања у Републици Србији.

ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Oрганизација Ветеринарска инспекција ВЕТЕРИНАРСКА ИНСПЕКЦИЈА СПРЕЧИЛА НЕЛЕГАЛАН ПРОМЕТ ГОВЕДА ПРЕМА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

ВЕТЕРИНАРСКА ИНСПЕКЦИЈА СПРЕЧИЛА НЕЛЕГАЛАН ПРОМЕТ ГОВЕДА ПРЕМА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Ветеринарска инспекција Рашког Управног Округа је по позиву полиције са ЗТП Брњак извршла увиђај над возилима И.Д. и Г.З. који су вршили транспорт говеда према КиМ.

Том приликом је утврђено да се у 3 возила налази укупно 42 говеда различитих старосних категорија, међу којима се налазе животиње без прописане документације, животиње за које пратећа документација не одговара стварном стању, као и необележене животиње (непознатог порекла и здравственог статуса).

О покушају нелегалне трговине је одмах обавештен дежурни тужилац у Новом Пазару, као и инспекција за привредни криминал ПУ Нови Пазар, која је предузела мере из оквира својих надлежности.

Све животиње су у пратњи полиције упућене у карантински објекат у Краљеву, где ће се извршити провера здравственог статуса.

Због обављања промета животиња без прописане документације је против И.Д. и Г.З. покренут поступак пред надлежним судом.

 

RASFF

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional