ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОДНОШЕЊЕМ ЗАХТЕВА УПРАВИ ЗА ВЕТЕРИНУ


Обавештавамо вас да почев од 18.05.2020. године подношења захтева Управи за ветерину ће се вршити путем поште или подношењем захтева на писарници Управа за заједничке послове републичких органа,Влада Републике Србије, Омладинских бригада бр.1 Нови Београд, електронско подношење захтева престаје на основу престанка важења вандредног стања у Републици Србији.

ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Због новонастале ситуације на ГП Хоргош, пошиљке које подлежу ветеринарско-санитарној контроли граничне ветеринарске инспекције могу се преусмерити на остале граничне прелазе на којима постоји организована ветеринарско-санитарна контрола.

За пошиљке које нису у могућности да несметано обаве прекогранични промет и ветеринарско-санитарну контролу преко граничног прелаза који је наведен у Решењу којим се утврђује да не постоје ветеринарско-санитарне сметње за увоз неће бити у обавези да поднесу захтев за измену и допуна у делу важећег Решења који се односи на граничне ветеринарске станице (прелазе) које су наведене у важећем Решењу.

Гранична ветеринарска инспекција је дужна да води посебну евиденцију о приспелим пошиљкама које су преусмерене са прелаза на којима није било могуће обавити ветеринарско-санитарну контролу и на недељном нивоу обавесте Управу за ветерину о врсти, количини робе која се увози и броју Решења којим се утврђује да не постоје ветеринарско-санитарне сметње за увоз.

 

RASFF

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional