ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОДНОШЕЊЕМ ЗАХТЕВА УПРАВИ ЗА ВЕТЕРИНУ


Обавештавамо вас да почев од 18.05.2020. године подношења захтева Управи за ветерину ће се вршити путем поште или подношењем захтева на писарници Управа за заједничке послове републичких органа,Влада Републике Србије, Омладинских бригада бр.1 Нови Београд, електронско подношење захтева престаје на основу престанка важења вандредног стања у Републици Србији.

ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Вести Вести о догађајима ИЗВЕШТАЈ О СЛУЖБЕНОЈ КОНТРОЛИ БЕЗБЕДНОСТИ ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ-ВАШАР НА ТРЕСИЈАМА

ИЗВЕШТАЈ О СЛУЖБЕНОЈ КОНТРОЛИ БЕЗБЕДНОСТИ ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ-ВАШАР НА ТРЕСИЈАМА

У складу са Законом о безбедности хране, ветеринарски инспектори Управе за ветерину са централног и локалног нивоа су дана 01.08.2016. године обавили ванредне службене контроле промета хране животињског порекла у пет покретних угоститељских објеката, постављених на вашару у Тресијама.

Том приликом је у угоститељском објeкту ''СУР РЕСТОРАН ПОКРЕТНИХ УГОСТИТЕЉСКИХ УСЛУГА'' ветеринарска инспекција уочила неправилности и решењем наложила стављање ван промета 11 трупова заклане прасади и 2 трупа заклане јагњади, укупне тежине 188kg, који су нађени без ознака и печата ветеринарске инспекције, као и 10kg роштиљског меса, које је нађено без деклерације и порекла.

Небезбедна храна животињског порекла је упућена на нешкодљиво поништење у ''Бео Зоо Врт'', уз потрду о преузимању исте.

На лицу места одговорном лицу је издато и писано решење о проглашавању небезбедним и повлачењу из промета целокупне количине наведене хране животињског порекла, док ће ветеринарски инспектори са локалног нивоа у прописаном року против одговорног лица покренути прекршајни поступак пред надлежним судом.

 

RASFF

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional