ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОДНОШЕЊЕМ ЗАХТЕВА УПРАВИ ЗА ВЕТЕРИНУ


Обавештавамо вас да почев од 18.05.2020. године подношења захтева Управи за ветерину ће се вршити путем поште или подношењем захтева на писарници Управа за заједничке послове републичких органа,Влада Републике Србије, Омладинских бригада бр.1 Нови Београд, електронско подношење захтева престаје на основу престанка важења вандредног стања у Републици Србији.

ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Вести Вести о догађајима ИНФОРМАЦИЈА О ПРИМЉЕНОЈ ДОНАЦИЈИ

ИНФОРМАЦИЈА О ПРИМЉЕНОЈ ДОНАЦИЈИ

Дана 23. фебруара 2017. године Управа за ветерину, Министарства пољопривреде и заштите животне средине је од стране Међународне агенције за атомску енергију (International Atomic Energy Agency-IAEA)примила донацију медицинских средстава и то дијагностичких средстава за лабораторијске анализе и дијагностиковање болести квргаве коже, као и техничку опрему у виду заштитиних одела за једнократну употребу и чизама,у укупној вредности од 50.245,30 евра.

Наведена донација ће, од стране Управе за ветерину бити дата на располагање ветеринарским организацијама Републике Србије, ради праћења епизотиолошке ситуације у земљи, спровођења Програма мера здравствене заштите животиња, као и мера искорењивања болести квргаве коже говеда у Републици Србији. О расподели наведених донација јавност ће бити благовремено обавештена.

Овим путем се в.д. Директор Управе за ветерину, Ненад Петровић посебно захваљује донатору - Међународној агенцији за атомску енергију (International Atomic Energy Agency-IAEA)на брзом одговору и пруженој помоћи.

У прилогу су детаљни подаци о примљеној донацији  

 

RASFF

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional