ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Вести Вести о догађајима Одржан састанак са научним и специјалистичким институтима у Управи за ветерину

Одржан састанак са научним и специјалистичким институтима у Управи за ветерину

Ел. пошта Штампа ПДФ

Дана 23. јануара 2013.  године, на иницијативу в.д. директора Управе за ветерину мр Ивана Соче, одржан је састанак представника Управе за ветерину и представника ветеринарских научних и специјалистичких института. Представници института су изразили велико задовољство, пошто је то први састанак, који је сазван од стране директора Управе за ветерину, још од 2008. године и том приликом су истакли да са оваквом праксом треба наставити даље и интензивирати разговоре на овом нивоу о актуелним темама у ветерини.

Дневни ред састанка:

1. Правилник о утврђивању Програма мера здравствене заштите животиња за 2013. годину и обавезе свих учесника у ветеринарској делатности везане за спровођење истог.

2. Обавезе научних ветеринарских института и специјалистичких ветеринарских института, координација са свим ветеринарским станицама, усаглашавање документације, упута и извештаја као и фактурних извештаја како би се успоставило ефикасније праћење утрошка буџетских средстава за поверене послове од јавног интереса.

3. Конкурс и поверавање послова програма мера здравствене заштите животиња за период 2013-2015 година.

Између осталог, мр Иван Сочо је истакао да ће, као што је изјавио на састанку са представницима ветеринарских станица и служби, који је одржан прошлог месеца на Факултету ветеринарске медицине, наставити са праксом редовних састанака са представницима свих нивоа ветеринарских служби, а  у циљу што ефикаснијег решавања нагомиланих проблема у ветерини, посебно полазећи од чињенице да ова врста састанака у Републици Србији није одржана последњих 20 година где су се на једном месту окупили сви представници ветеринарске службе и  где су имали прилике да изнесу своје проблеме и виђење унапређења рада ветеринара.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional