ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОДНОШЕЊЕМ ЗАХТЕВА УПРАВИ ЗА ВЕТЕРИНУ


Обавештавамо вас да почев од 18.05.2020. године подношења захтева Управи за ветерину ће се вршити путем поште или подношењем захтева на писарници Управа за заједничке послове републичких органа,Влада Републике Србије, Омладинских бригада бр.1 Нови Београд, електронско подношење захтева престаје на основу престанка важења вандредног стања у Републици Србији.

ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Вести Вести о догађајима ПРОЈЕКАТ „ВЕТЕРИНАРСКИ КОМПЕНЗАЦИОНИ ФОНД РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“ НА 82. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ , ОД 9. ДО 15. МАЈА 2015. ГОДИНЕ

ПРОЈЕКАТ „ВЕТЕРИНАРСКИ КОМПЕНЗАЦИОНИ ФОНД РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“ НА 82. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ , ОД 9. ДО 15. МАЈА 2015. ГОДИНЕ

Ел. пошта Штампа ПДФ

Пројектни штанд, у Мастер хали Сајма, биће отворен током целокупног трајања овогодишње највеће пољопривредне изложбе у земљи.

На штанду ће током трајања Сајма бити представници Управе за ветерину, као и представници Пројекта, који ће давати информације у вези актуелних пројектних активности као и о циљевима и досада оствареним разултатима.

Своје интересовање или питања за области којима је посвећен Пројекат, можете изразити или упутити и преко контакт станице на овом сајту.

 

14. маја 2015. године  - Форум пројекта Ветеринарског компензациони фонда на Сајму пољопривреде у Новом Саду

 

У Конгресном центру Мастер, 14. маја 2015. године, у Сали 5 у темину од 10 до 13 часова, Пројекат припрема  форум за јавне службе и приватни сектор,  под називом „Презентација прелиминарног нацрта концепта Ветеринарског компензационог фонда и консултације са заинтересованим странама о могућим правцима и смерницама за даљи развој“.

Током првог дела скупа, званицама и представницима медија биће још једном укратко представљени сви циљеви Пројекта који, осим нацрта концепта Ветеринарског компензационог фонда, имају и друге важне теме, као што су искорењивање класичне куге свиња и оралну вакцинацију против беснила.

Овај скуп ће, ипак, бити искључиво посвећен представљању првог нацрта будуће стратегије националног компензационог фонда за сузбијање заразних болести животиња.

У овом другом,  радном делу форума, учестоваће представници заинтересованих страна и институција - што је од суштинског значаја за борбу против заразних болести и очување сточног фонда, постизању веће економске добити  и стабилности како  државе тако и појединаца и организација које се баве узгајањем и прометом домаћих животиња.

Детаљна агенда и имена говорника биће благовремено објављени на овој веб страници као и кроз средства јавног информисања.

ЕУ Пројекат "Изградња капацитета за развој Националног компензационог фонда за сузбијање заразних болести животиња  и друге услуге" обезбеђујенеопходну техничку подршку у сваком аспекту развоја стратегије за успостављање Ветеринарског компензационог  фонда у Републици Србији.

 

RASFF

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional