ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Вести Вести о догађајима ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕЊУ ВРЕМЕНА ВАЖЕЊА РЕШЕЊА О ВЕТЕРИНАРСКО-САНИТАРНИМ УСЛОВИМА ЗА УВОЗ ИЛИ ТРАНЗИТ ПОШИЉАКА ЖИВОТИЊА, ПРОИЗВОДА ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА, ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА, ХРАНЕ ЗА ЖИВОТИЊЕ, СПОРЕДНИХ ПРОИЗВОДА ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА И ПРАТЕЋИХ ПРЕДМЕТА

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕЊУ ВРЕМЕНА ВАЖЕЊА РЕШЕЊА О ВЕТЕРИНАРСКО-САНИТАРНИМ УСЛОВИМА ЗА УВОЗ ИЛИ ТРАНЗИТ ПОШИЉАКА ЖИВОТИЊА, ПРОИЗВОДА ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА, ХРАНЕ ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА, ХРАНЕ ЗА ЖИВОТИЊЕ, СПОРЕДНИХ ПРОИЗВОДА ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА И ПРАТЕЋИХ ПРЕДМЕТА

На основу члана 124. став 1. Закона о ветеринарству („Службени гласник РС“, број  91/2005,30/2010 и 93/2012) Министарство издаје решење о утврђивању ветеринарско-санитарних услова за увоз или транзит пошиљака животиња, производа животињског порекла, хране животињског порекла, хране за животиње, споредних производа животињског порекла и пратећих предмета.

Министарство пољопривреде и заштите животне средине, Управа за ветерину од дана 18. априла 2016. године, решења о утврђивању ветеринарско-санитарних услова за увоз или транзит пошиљака животиња, производа животињског порекла, хране животињског порекла, хране за животиње, споредних производа животињског порекла и пратећих предмета, издаваће са временом важења 6 (шест) месеци од дана издавања, односно до опозива од стране министра Министарство пољопривреде и заштите животне средине.

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional