ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПОДНОШЕЊЕМ ЗАХТЕВА УПРАВИ ЗА ВЕТЕРИНУ


Обавештавамо вас да почев од 18.05.2020. године подношења захтева Управи за ветерину ће се вршити путем поште или подношењем захтева на писарници Управа за заједничке послове републичких органа,Влада Републике Србије, Омладинских бригада бр.1 Нови Београд, електронско подношење захтева престаје на основу престанка важења вандредног стања у Републици Србији.

ПРЕСТАНАК ВАКЦИНАЦИЈЕ СВИЊА ПРОТИВ КЛАСИЧНЕ КУГЕ СВИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ОД 15.12.2019.ГОДИНЕ


Престанак вакцинације свиња против класичне куге свиња у Репбулици Србији.

Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Почетна Вести Вести о догађајима ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИСПЕЋУ 600. 000 ДОЗА ВАКЦИНЕ И СПРВОЂЕЊУ ПЛАНА ВАКЦИНАЦИЈЕ БОЛЕСТИ КВРГАВЕ КОЖЕ – НОДУЛАРНОГ ДЕРМАТИТИСА НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИСПЕЋУ 600. 000 ДОЗА ВАКЦИНЕ И СПРВОЂЕЊУ ПЛАНА ВАКЦИНАЦИЈЕ БОЛЕСТИ КВРГАВЕ КОЖЕ – НОДУЛАРНОГ ДЕРМАТИТИСА НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Дана 25.07.2016. године испоручено је 600.000 доза вакцине од стране произвођача за потребе вакцинације целокупне популације говеда у Републици Србији против болести квргаве коже, укључујући и сву новорођену телад за текућу календарску годину, чиме ће се обезбедити имунизација свих пријемчивих јединки на територији Републике Србије.

Према Плану вакцинације, у зони А (100%) завршена је вакцинација целокупне популације говеда против болести квргаве коже, у зони Б вакцинисано је 86,9% од укупног броја говеда у зони.

У поступку је дистрибуција новопристигле количина вакцина у складу са бројем грла говеда у зони В- слободној зони од вируса. До сада је према Плану вакцинације у „слободној зони“ (зона В) извршена вакцинација у складу са приоритетима вакцинације говеда која се држе у интензивном узгоју (99,9 %).

 

RASFF

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Previous Следећа

informator_o_radu

Zarazne bolesti zivotinja

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional