PRESTANAK VAKCINACIJE SVINЈA PROTIV KLASIČNE KUGE SVINjA U REPUBLICI SRBIJI OD 15.12.2019.GODINE



Prestanak vakcinacije svinja protiv klasične kuge svinja u Repbulici Srbiji.

Brojevi telefona za prijavu uginuća ili sumnje na bolest afričke kuge svinja


Broj telefona:  
0800/234-236 tokom čitavog dana ili, u toku radnog vremena  opširnije...  

Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata


Objavlјena su nova uputstva Uprave za veterinu koja se odnose na registraciju veterinarskih subjekata. Navedena uputstva možete preuzeti ovde.

Rad u dane vikenda i državnog praznika - Odsek veterinarske inspekcije za Grad Beograd


U dane vikenda i državnog praznika prijave od strane građanstva primaće dežurni veterinarski inspektor na telefon 011/66-56-015  od 730 do 1530 časova.  

Početna Vesti Vesti o događajima PRAVILNIK O MALIM KOLIČINAMA PRIMARNIH PROIZVODA KOJE SLUŽE ZA SNABDEVANJE POTROŠAČA, PODRUČJU ZA OBAVLJANJE TIH DELATNOSTI KAO I ODSTUPANJA KOJA SE ODNOSE NA MALE SUBJEKTE U POSLOVANJU HRANOM ŽIVOTINJSKOG POREKLA

PRAVILNIK O MALIM KOLIČINAMA PRIMARNIH PROIZVODA KOJE SLUŽE ZA SNABDEVANJE POTROŠAČA, PODRUČJU ZA OBAVLJANJE TIH DELATNOSTI KAO I ODSTUPANJA KOJA SE ODNOSE NA MALE SUBJEKTE U POSLOVANJU HRANOM ŽIVOTINJSKOG POREKLA

U „Službenom glasniku“ RS, broj: 111 od 11. decembra 2017. godine, objavlјen je Pravilnik o malim količinama primarnih proizvoda koje služe za snabdevanje potrošača, području za obavlјanje tih delatnosti kao i odstupanja koja se odnose na male subjekte u poslovanju hranom životinjskog porekla, koji možete preuzeti ovde.

Vodič za klanje malih količina živine i lagomorfa na gazdinstvu  ovde.

Vodič za proizvodnju i preradu mesa malog kapaciteta i proizvodnju tradicionalnog proizvoda od mesa ovde.

Opšti model plana HACCP za klanje svinja u objektima malog kapaciteta ovde.

Opšti model plana HACCP za klanje goveda u objektima malog kapaciteta ovde.

Opšti model plana HACCP za klanje živina u objektima malog kapaciteta ovde.

Opšti model plana HACCP za proizvodnju tradicionalnih fermentisanih suvih kobasica u objektima za preradu mesa malog kapaciteta  ovde.

Opšti model plana HACCP za proizvodnju tradicionalnih suvomesnatih proizvoda u objektima za preradu mesa malog kapaciteta  ovde.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROCEDURA ZA UPIS U REGISTAR PROIZVOĐAČA MALIH KOLIČINA PRIMARNIH PROIZVODA

01-Objekti: mali proizvođači - primarni proizvodi  ovde.

OBRAZAC 1 - PRIMARNI PROIZVODI   ovde.

02-Objekti: mali proizvođači - prerada mesa na gazdinstvu  ovde.
OBRAZAC 2- PRERADA MESA NA GAZDINSTVU  ovde.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROCEDURA ZA UPIS U REGISTAR ODOBRENIH OBJEKATA MALIH SUBJEKATA ZA KLANJE I PRERADU HRANE ŽIVOTINJSKOG POREKLA

03-Objekti za klanje proizvodnju proizvoda  životinjskog porekla 
ovde.
OBRAZAC 3- KLANJE ŽIVINE I LAGOMORFA  ovde.

OBRAZAC 4- MALA PRERADA MESA ovde.

OBRAZAC 5-  MALA KLANICA  ovde.

OBRAZAC 6- MALA MLEKARA  ovde.

 
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional