Бројеви телефона за пријаву угинућа или сумње на болест афричке куге свиња


Број телефона: 0800/234-236  током читавог дана или, у току радног времена   опширније...  

Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит


Правилник о условима за пошиљке за које није потребно решење за увоз и транзит („Службени гласник РС“,  број: 39/2019 објављен 6. јуна 2019. године) може се преузети овде.

Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње


Објављен је Правилник о измени правилника о максимално дозвољеним количинама остатака средстава за заштиту биља у храни и храни за животиње који можете преузети овде.

Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката


Објављена су нова упутства Управе за ветерину која се односе на регистрацију ветеринарских субјеката. Наведена упутства можете преузети овде.

Рад у дане викенда и државног празника - Одсек ветеринарске инспекције за Град Београд


У дане викенда и државног празника пријаве од стране грађанства примаће дежурни ветеринарски инспектор на телефон 011/66-56-015  од 730 до 1530 часова.

Јавни позив за упис у регистар овлашћених обележивача


Министарство пољопривреде и заштите животне средине објављује јавни позив за упис у Регистар овлашћених обележивача. Опширније...

Обележавање, регистрација и праћење кретања говеда - Најчешће постављана питања


Управа за ветерину је припремила одговоре на најчешће постављана питања из области Обележавања, регистрације и праћења кретања говеда које можете погледати и преузети ОВДЕ.

                                                                                    

                                                           

Управа за ветерину је, уз подршку пројекта под називом „Развој одрживог информационог система Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде“ који финансира ЕУ, инсталирала је нову функционалност у оквиру Централне базе података о обележавању животиња - Електронски регистар говеда на газдинству, који активно приказује ажуриране податке о популацији говеда на газдинству у односу на њихов идентитет, пол, старост, порекло и праћење кретања.

Подаци су од значаја не само ветеринарској служби у спречавању појављивања, ширења и сузбијања заразних болети, као и надлежној ветеринарској инспекцији за надзор производње и промета животиња и хране животињског порекла, већ и многим другим органима и службама (Управа за аграрна плаћања, Сектор за рурални развој, МУП и др.) већ и одгајивачким организацијама и другим заинтересованим странама.

Припремљено је и видео-упутство које ће корисницима омогућити лакше коришћење ове функционалности.

 

Видео упутство можете погледати овде.

 


 

 

Zarazne bolesti zivotinja

Afrička kuga svinja

Bitne informacije

Javne nabavke

Informacije od javnog znacaja

kucni ljubimci

movement_of_pets

movement_of_pets

kucni ljubimci

Zarazne bolesti zivotinja

Previous Следећа

informator_o_radu

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional